Aplikimi i HERBICIDE

Kur në rritje perimeve bimėve nga një numër i madh zasmichenosti fusha të pranishëm në duhan rreshtave shpenzuar nga 35 deri në 150 ditë nga njeri-1 hektar. Si rezultat i biologjike përshtatjes me kushtet e rritjes së rroba zije është e rrezikshme rivalët kultiviruemyh bimë. Ata konsumojnë shumë e ushqyesve dhe lagështi nga toka dhe reduktuar dritë e nevojshme për mbjellë lloje. Si kandidat i shkencave bujqësore LV Kulik, sornyh bimėve disponibilitetin e 50-150 PC. 1 m2 të tokës bën 450-700 kg 1 ha e ushqyesve në aspektin e plehrave minerale, e cila është e mjaftueshme për më shumë perime quarterdeck prej 1 ha.

Për të luftuar në rroba zije domate prodhimit duke përdorur HERBICIDE.

Raundap, 36% e ujit dhe zgjidhje aplikuar kundër vjetor dhe shumëvjeçar drithëra dhe dvusemyadolnyh marihuanë në kopsht frutor dhe kopshte. Ky sistem mund të zëvendësojë veprimin e korrjes HERBICIDE lëkurë, veçanërisht në fushat, i bllokuar bimë shumëvjeçare. Kjo fushë pas korrjes paraardhësi nuk luschat dhe të bëjë raundap në një dozë të 3-6 litra per 1 ha, ose 30-60 ml nga 10m2 e ujit. Nëse zonën e dominuar nga rroba zije i përjetshëm, i cili nuk mund të procesit në vjeshtë, me prodhimin e varieteteve vonë e domates, pranverë për 2 javë para se të bëjë transplanting herbicidë raundap dozë 2,8 litra per 1 ha në përzierje me 5-7 kg amoniumi nitrat. Kjo pranverë në këtë vend nuk kryejnë asnjë trajtimet mekanik, me përjashtim rannevesenneho mbylljes lagështi.

Raundap herbicidë mund të zbatohen gjatë periudhës verore-vjeshtë, ngricat e para. Kur trajtimi HERBICIDE sornyh bimėve zasyhayut dhe e lë të verdhë. Pastaj luschat këtë fushë, dhe pas 2 javëve oryut.

Recommended lexuar

 
«Pasardhësit Predposadochnaya lëvrim »