Farë

Teknologjia e domaterritje të ushqimit dhe pasardhësit qëllime pothuajse i njëjtë, me përjashtim të posaçme për punë në pasardhës. Basic mbjell domate në të korrat e Rusisë të vendosura në të steppes e Ukraina, Moldavia, Volgograd astrakan dhe rajone, Kaukazit të Veriut, në jug të rajoneve të Kazakistan dhe Uzbekistan. Tokës dhe të kushteve klimatike këto zona janë të përshtatshme për rritjen dhe zhvillimin e domates.

Në marrjen e larta të mbjella pasardhësit cilësitë rol të rëndësishëm jo vetëm teknologjike efektive metodat dhe elementet e prodhimit, dhe pllenim i luleve, kushtet e mbushjes dhe farapjekur, si dhe kohën e tyre pastrimi, përzgjedhjen, отмывка, tharje, pastrimin, sorting dhe magazinimit.

Recommended lexuar

 
«Domate paste Aplikimi i HERBICIDE »