Morfobiolohicheskie veçori dhe kushteve mjedisore në rritje

Domate (Lucopersicon L.) - Wikipedia paslenovye familjen e bimëve (Solanaceae). Të gjitha kultiviruemye formën e domates lidhur me llojin domate organike, kulturor, ose të vërtetë (Lucopersicon esculentum Mill.) - Beqar, të dyfishta ose të përhershëm. Në zonat tropikale e Amerikës Jugore dhe Qendrore si një domate jetëgjatë i vazhdueshëm në rritje që në forma të axil e lë jashtë një përplasje me terren vkorinyuyutsya krijimin gëmushë fuqishme. Domate kultivuar si një rritje të shpejtë barishtor bimore, dmth larg se në vend të hapur në këtë fushë është e dobët e parë ngrijë. Megjithatë, domate organike në kushte të caktuara të jetës (greenhouses) mund të rriten dhe fruta më shumë se një vit. Në varësi të klimës, kultivimi metodë shumëllojshmëri ripening domate dhe fruta të vjen në 80 - 160 ditë pas fillimin e stairs.

Recommended lexuar

 
«Terapeutik pronat Morphological features »