Preservable

I përshtatshëm për canning vogël frutave peshon 3-100 g me të dendura mishi tul, mjaft e pjekur, por jo perezrelye, me cilësi të mirë nga të konservuar domate slivovidnoy formularit. Llogaria për lëng domate në vete, dhe bays e kripos (në këtë rast, shtoni erëza).

Gati për të canning lavazh domate, paketuar në kavanoz ose shishe, duke e mbushur një çiban lëng domate (pure pesha), mbylljen e lacquered kallajis lids dhe vihet në tenxhere me ujë e zier për pasterizim. Pastaj e bankave të mbyllura, ftohur dhe ruajtur në një vend të freskët.

Rrumbullosur domate janë subjekte të laktik fermentimi, dhe prania e acidit laktik miras ndikon në zorrë microflora.

Recommended lexuar

 
«Riciklimit Pickling »