Terezi

Edhe pse shallots përhapur në mënyrë të konsiderueshme më pak se të onions, ajo ka shumë të mprehta dhe napivhostryh zgjedhjen e varieteteve popullore lokale dhe forma, nga zgjedhja e mostrave të lokale, të përbashkët në nivel lokal. Napivhostryh varieteteve dhe format më të zakonshme në jug. Shallots llojet më përpara dhe t'i japë një të lartë të japin jo vetëm rrënjët, por edhe e gjelbër. Ata janë të akumulimit të shpejtë dhe masiv bulbs periudhë të shkurtër, i cili çon në më të shpejtë dhe miqësore qelbëzim.

Regjistrin e varieteteve të bimëve Ukrainë përfshinte fillim varieteteve shallots: Kuschevka lokal, argëtim, të papritur. Në Federatën Ruse të tilla varieteteve rritur shallots: herët - Belozerets 94, Season, siberian të verdhë, sprint, mesme - Kuban verdhë D 322, Chapayevsk.

Recommended lexuar

 
«Akomodimi në zonë Morfobiolohicheskie veçori dhe kushteve mjedisore në rritje »