Keyword Search

forcë


Rezultatet 1 - 10 nga 44

44 Totali i gjetur materiale.

... Toplyu ndryshe nga varietetet moderne ishin të vogla dhe të hidhura. Për të reflektojnë zemërim dhe e bëjnë të përshtatshme për furnizimin me energji, lokal Indians bëri një mënyrë shumë origjinale. Natën në malet ishte shumë salla ...

... Erevazhannyam azotit, ndërsa klubneobrazovanii - fosfor dhe kalium. Disponueshmërinë e pamjaftueshme e disa elemente të pushtetit është ndryshimi i organeve të ndryshme, veçanërisht e lë, dhe mund të jetë e përcaktuar nga jashtë në ...

... Qaj përfshin: i përhershëm për pasurimin e substancave organike të tokës; vjetor mbushjes bërë bateritë duke bërë doza të mjaftueshme të plehrave minerale; kalcifikim dhe acidic gypsuming për ...

... Më pak të prekur nga thatësira dhe kanë një rezervë e madhe e lagështi në tokë. Përmbajtja e baterive të vlefshme për bimë në formë të thellë të përpunuara në fusha të rritet rezu ...

Висадка 5. Transplanting
(default / patates)
... Si fillim shkurret pjekur patate për pastrimin e verës të mos përdorni një zonë më të madhe të të ushqyerit. Kur në rritje e madhe e klubit mesatare target ulje 3,0-3,8 kg për 10 m2, ...

Dëgjimet ... bor dhe shkallët, lartësi 4-6 cm, e cila i ndihmon të pastër të tokës nga rroba zije ajrore dhe për të përmirësuar fuqinë rrënjët. Në kohën e shfaqjes së shkallë ulje nuk e pengojnë, pasi që ato lehtë oblamyvayutsya. ...

Збирання врожаю 7. Korrat
(default / patates)
... Benaiah, gërmoj gropë, në mënyrë që ju mund të dorës për të përcaktuar madhësinë e përafërt të bubbles. Tubers janë të mëdha për pushtetin, kjo lë pak për rritje të mëtejshme. Pastaj me rrënjë shkurre pidsypaty dhjetor ...

... Cilësinë e frymëmarrjes dhe të ndryshojë në mënyrë dramatike është aerobic frymë të ndryshme anaerobic proces. Elementë të rëndësishëm të energjisë maksimale rritje në përmbajtjen e oksigjenit në tokë-ajër rreth 10%, por e qytetit ..

... Totali NPK - 255 kg për 1 hektar. Domate i takon grupit të perimeve bimë me një mesatare e konsumit të energjisë, por rezulton të lartë mund të jetë e kufizuar në qoftë se bën pleh. CP ...

... proteina, vitamina të thatë çështje. Rëndësi të madhe cilësisë ka një produkt mineral ushqim të ekuilibruar. Marrja optimale doza të plehrave të japin rritje e domates ofron 11,7-17 ...

2 3 4 5 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 4 5 Tjetër> [fundit]>>