Keyword Search

prodhimi


Rezultatet 1 - 10 prej 40

40 Totali i gjetur materiale.

Сорти 1. Terezi
(default / patates)
... Lee. Kur një mostër të klasës mbi të gjitha për të tërhequr vëmendjen e saj ekonomike e dobishme features: gjatësia e qelbëzim, japin, shije, ushqyesve, ngjyrës, pulpë lezhkosposobnost ...

... Dhe të bëjnë të kombinuara me plehrave organik, ata duhet të jenë të arsyeshme dhe të kontrolluar. Më e madhe dhe kualitetin e japë tubers të marra në bërjen polupereprevsheho plehrave apo torfonavoznyh ...

Висадка 3. Transplanting
(default / patates)
... Ryyayut një maksimum fletë sipërfaqe më të shpejtë dhe rritjen e bubbles. Në këtë rast, ju mund të merrni një e japin tubers 20-40 kg 10m2. I cilësisë së mirë është gjithmonë e më e lartë në se vetëm bimėve grade K. ..

Збирання врожаю 4. Korrat
(default / patates)
Akti përfundimtar i procesit të prodhimit, e cila është më e vështira dhe sfiduese. Nga e korrjes varet nga cilësia e tyre tubers dhe lezhkost. Organizimin e saj dhe metodat që kanë të bëjnë me

... Ktsiy); mall lashtave - 65 hektarë (mbjellë tubers kopje e tretë dhe të katërt). Kjo bën të mundur për të rritur patate të jepnin nga 20-30%. Rëndësia në përmirësimin e cilësisë së tubers etj ..

... Fruta. Krahasuar me të zakonshme të ndryshme hibride F1 ka këto përparësi: të lartë dhe të qëndrueshme të jepnin, plasticitet të lartë sipas kushteve në rritje negative, më të mirë poyedna ...

... domate - 16,7%). Pas chereduvannya bimëve në kulturë rotacionit, i specializuar në menaxhimin e zonave të marrë domate japin 40-45 kg 10 m2 ose 40-45 ton nga 1 ha. Për prodhimin e specializuar në ...

... Rotyty kostot e tyre 2 herë pa zvogëlimin e kulture, dhe kombinimi i vazhdueshëm lokale dhe mënyra e të bërit të japin rritje të domate fruta në 10/14 ton nga 1 ha. Në të mesme dhe të mirë në ...

... Dhe të fortë dhe shkallët. Fara e mëdha, si kandidat i shkencave bujqësore VM Andreiev, miqësore stairs, perimesh rrit bimë të jepnin nga 20 - 35% krahasuar me fara të vogla. ...

... Avnya. Sipas Institutit të perimeve dhe pjepër-rritje UAAS kur domate farë ulje me 20 Maj në pyll japin prej 56 tonësh nga 1 ha, duke përfshirë 1 gusht, 8 t, me ulje e 26 maj - vi ...

2 3 4 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 4 Tjetër> [fundit]>>