Keyword Search

igrasi


Rezultatet 1 - 10 prej 36

36 Totali i gjetur materiale.

u ..., bimët më prek fungal dhe sëmundjeve bakteriale. Ajo ndikon negativisht tokës lagështi rritur në fazën usyhannya lë dhe rrjedh dhe të plotë formimin e bubbles. Formohet një ...

Висадка 2. Transplanting
(default / patates)
Në ... (30 ditë) në rritje gjatë periudhës lejojë 3-4 ujitjes normë 300-400 litra ujë nga 10 m2, ruajtjen e tokës lagështia 75-80% NV. Pas çdo dy herë me ujra të buta mizhryad patate okuchivayu ...

... Kam një fletëz sipërfaqe, për nevojën e rritjes së ujit. Megjithatë, duhet të moderuar ujë. Në këtë fazë të moderuar lagështia në pjesën e sipërme të shtresa e tokës që shpie në të gjera, depërtim në thellësi të tokës ...

Зберігання 4. Storage
(default / patates)
... ENI zhardhok - një shenjë e tepruar thatësi e ajrit, proroscheni tubers dhe i lagësht kalb - temperatura shumë të larta dhe lagështia, zemrën e zezë - mungesa e oksigjenit ose temperatura të larta. Vjeshtë best dir ...

Переробка 5. Processing
(default / patates)
... Kliko në një fletë të shtresa e karton 1 cm, e tharë në tunxh kabinetit ose në një temperaturë prej 40 pechke ... 45 ° C, ndërsa ajo nuk e ulin të lagështia 17-20%, tharti (0,1 N zgjidhje në rrjedhjen yidkoho sode neytra ...

... 6 h, temperatura e ajrit, respektivisht 16-18 dhe 20-24 ° C 0-300 luks ndriçim dhe (4,5-5,5) hYu3 luks, lagështia relative rreth 70-80% të kohës. Përveç kësaj, në mbështetje sterilitetin e bardhë ...

Температура 7. Temperatura
(default / domate)
... Lezhnosti të ndryshme. Në temperaturën e kërkuar për të bimëve veçanërisht i madh ndikimi i intensitetit të lehta, lagështia dhe faktorët e tjerë. Temperatura optimale për rritje të farës dhe të prodhimit të ...

Вологість 8. Feuchtigkeit
(default / domate)
... Zamy domate ontogenesis lagështi për të kërkuar nuk janë të barabartë. Në fillim të vegjetacionit, nga lindja në realizim, lagështia e tokës nuk duhet të bie nën 70% e më të ulët volohoyemkosti (NV). Lartë ...

... Fabrikat e tyre apo të tepruar oblistvennost zatrudnyaet aktiv shkëmbimin e ajrit, qarkullimin e lirë të saj, gjë që rrit lagështia brenda kulture dhe kontribuon në daljen e dëmtuesve dhe sëmundjeve. Heqje e gjetheve Ave ..

... të mos e tejkalojnë më tepër se jashtme HS (por jo më pak se 8 ditë ... 12 ° C, 2 ... 3 natën ° C). Lagështia relative e ajrit mbështetje në 60-65%. Ventylyuye zyra forcuar. Thickened ...

2 3 4 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 4 Tjetër> [fundit]>>