Keyword Search

mbjellje


Rezultatet 1 - 10 prej 23

23 Totali i gjetur materiale.

... Pastaj patatet. Bean prodhojnë substancat që deters Kolorado beetle. Si vidlyakuyuchyh fonde apo të mbjella mbjellë mes rreshtave e patate ose pranë vendit si pranverë hudhër, onions, kopër, Pri ...

... Në gjysmën e ujit. Kohëzgjatja e njomje fara domates në 2 ditë. Pastaj e thatë fara. Zamochennye vetëm fara të mbjella në tokë lagësht. rritje rritje pasardhësit transmitting pe ...

... Në krye të 1-2 mm më pak se në fund. Pastaj, në një gotë plastike nasypayut perehnoyno miksturë-tokë, të mbjella fara në atë të dorëzojë ose off. Film terren i ngritur në një pikë të përhershme ...

... Omata për të marrë produktet e freskëta dhe lëndën e parë për përpunim brenda 80-90 ditëve të mbjellë dhe të mbjella me farë e disa termave në dritën skorostyhlosti varieteteve dhe tokës-klimatych ...

... Të mbjella bezrassadnoho domate dhe janë shyrokoryadnyh band metoda. Kur të mbjella shyrokoryadnyh fara mënyrë skemë 60x40-50 cm, 70x30, 90x25 dhe 140x20 cm band dvuryadnom - (50 90) ...

... Atura pasardhësit e tokës në thellësi arrin 20 ... 24 ° C. Me kujdes përgatitur proroschennye vetëm fara të mbjella në pikëlloj tokës, në dekadën e tretë të marsit - dekadën e parë të prillit. Kur hung ...

... Zhayut mbrojtëse të pengesave në mjedisin në formën e shufra tynu, barrierat e mbulim dhe materialeve të tjera të improvizuara apo vysokostebelnye bimë të mbjella për të krijuar një lidhje bende. Ata janë të mbjella e sunduese ...

... Në një temperaturë prej 26 ... 28 ° C për 12 orë. Në 3-5% rritje të thatë fara shkrifje dhe për të mbjella në tokën me lagështi. Paraprake farë rritje shumë përshpejtohet daljen e stairs ...

Висадка розсади 9. Transplanting
(default / piper i kuq)
... Ivnyanu dhe uniforme, me kujdes para se të grimcuar tokës mbjellëse. Degazoj fara, por nuk proraschivayut. Ata janë të mbjella nga 2-3 javë përpara transplanting më të mirë të kohës (në jug të Ukrainës - në fshatin ..

... Dhe mbulon një shtresë e mulch 2-3 cm, duke përdorur apo torfë perehnoy. Në të mirë pasardhësit e tokave të mbjella e zbutur direkt në pranverë të tokës në të njëjtën kohë me ulje të hershme patate. Metoda e mbjella ...

2 3 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 Tjetër> [fundit]>>