Keyword Search

rritje


Rezultatet 31 - 40 prej 50

50 Totali i gjetur materiale.

Насінництво 31. Farë
(default / domate)
Teknologjia e domate në rritje të ushqimit dhe pasardhësit qëllime pothuajse i njëjtë, me përjashtim të posaçme për punë në pasardhës. Basic mbjell domate në të korrat e Rusisë të vendosura në të steppes të Ukrainës, Jr

... fruta në krahasim me të njëjtën farë të varieteteve rritur në floodplain. Eksperimentale të dhënave të vëna në rritje që fara të lartë në një sfond të plehrave (N120P180K120) në vit reproduksion rezultatet d. ..

... Ochatkovyy rritje, veçanërisht në fazën e farë, dhe shumica e tyre duke kërkuar për të ngrohur dhe lagështi e tokës. Për më shumë sukses rritet në rajonet veriore duhet zgjedhur në fillim të varieteteve, saving Z. ..

Në teknologjinë e patëllxhan është një shumë të përbashkët me domate dhe e ëmbël piper. Bimët imponojë kërkesat për rritjen e ngrohjes, lagështi dhe tokës pjellorisë, kanë një periudhë të gjatë në rritje

... Plyvaye për rritjen e produktivitetit, eggplants sepse nuk i japin adventitious rrënjët. Kur bezrassadnom metodën e rritjes së zonës prikatyvayut ose nënshkrimi. Stairs zakonisht shfaqen në 7-10. ...

... Patëllxhan japin në kultivimin në greenhouses është 8 - 9 kg një kornizë. Në filmin greenhouses rritje patëllxhan premtuar në Polesie dhe pyjore si në fazën e parë të qarkullimit, dhe pis ...

... numrin e lule në një fabrikë në rritje per sezonin arrin 20-80 ose më shumë. Në varësi të kushteve të ndryshme dhe në rritje piper fillon të goditje nëpërmjet 40-80 ditë pas fillimin e stairs. Lule z'yavlyayut ...

... Odkoho dhe 2 - akute se shumica i plotësojnë kushtet e tokës dhe kushtet klimatike dhe subjekte të siguruar një teknologji të lartë të japin. Këto përfshijnë: fillim të sezonit - gëlltitni, Снегі ...

Висадка розсади 39. Transplanting
(default / piper i kuq)
Rassadnyy metodën e rritjes së peppers e përhapur në të gjitha zonat e tokës-klimatike. Në zonat e jugut mund të rriten dhe bezrassadnym rrugën (20-30%). Mosha piper farë janë më të mira

... Yanyh filmit) dhe një strehë e përkohshme film. Kulturë piper në një bazë të sigurtë rassadnaya. Teknologjia e rritjes së farë është e njëjtë si për terren të hapur, por në periudhat e mëparshme, të ndryshme ...

5 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 4 5 Tjetër> [fundit]>>