Keyword Search

Vjelje


Rezultatet 1 - 10 prej 50

50 Totali i gjetur materiale.

... 5 - 80% e saj në masë - ujë), arsimi i lartë në masë relativisht e madhe dhe xhungë të lashtat. Kjo jep të japin maksimumin dhe është më i shëndetshëm në ruajtjen e lagështi në tokë të paktën 70-80% volohoyem ...

Сорти 2. Terezi
(default / patates)
... Ento, Prolisok, rruzare. Simfonike, Chernihiv më parë Yukama. Vetëm ata varieteteve të japë mundësinë për të marrë të rinj në të korrat e patate nadrannih termat. Me trajnimin e duhur bubbles në Polesie dhe Les ...

Në përzgjedhjen e fushave për patate, sidomos në fillim të sezonit varieteteve të përfshijë terrenit. Në vende të ulët, ku shpesh në mëngjes orë zastaivaetsya ajrore stairs acar dëmtuar pjesë

... Upereprevsheho pleh organik ose përzierje plehrash në një dozë të 40-50 kg për mbi 10 m2 dhe i shkrifët terreneve supischanyh gati dyshen e japin e tubers. Ju nuk mund të bëjë një patate si pranverë ose në vjeshtë të freskëta plehëroj - ai drejton ...

... tubers në baza germs të paraqiten prapa fund rritje. Kur të kombinuara japin rritje të marra për disa ditë më parë se në dritë. Me këtë përgatitje të duket ...

Висадка 6. Transplanting
(default / patates)
... Cm Grebneva. Rritja e thellë e hedhjen e tubers me 12 cm mbi një sipërfaqe të rrafshtë dhe redukton vonesat stairs korrjes në periudhat e hershme nga 20-30%. Në zonat me klimë të moderuar për një më të mirë dhe deri ...

... Është. Mesatarisht gjatë patharë e rroba zije pesha 10 kg për 10m2 jep mungesën e 10 kg patate, ndërsa 20 kg bimë rënë biomasës në dy herë. Gjatë periudhës rritje janë rregullisht (5-6 herë ...

... Sa decemlineata Thuaj). Është e ditur se me shkatërrimin e larvae dhe 50% zhukami patate e lë (në lulëzim bimë) reduktohet gungë të jepnin nga 2-3 herë, dhe në 100% m ob'edanii lë - në 6-8 raz.Zhuk kolorads ...

Збирання врожаю 9. Korrat
(default / patates)
... Dhe metodat që kanë të bëjnë me fushën e të lashtave, rritje kushtet teknike dhe pajisjet. Një festë e të korrave të ulët vëllime mbledhura kryesisht me dorë, vykapyvaya tubers bel ose pirun. Better tubers vykopuva ...

Зберігання 10. Storage
(default / patates)
... Ovhi prej tyre kur ulje të butë vë në minierë * prohrite mirë tokës. Kur oblamyvanii prorostkov patate e korrjes është reduktuar nga 10-15% dhe më shumë. Nëse oblamyvayut tyre gjatë magazinimit 2-3, ...

2 3 4 5 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 4 5 Tjetër> [fundit]>>