Keyword Search

përzierje


Rezultatet 1 - 10 nga 31

31 Totali i gjetur materiale.

Tiv patate ... la pas korrje zonën e pushtuar ujku, përdhunime, mustardë, mjegull e tërshërë përzierje, të cilat i përdorin shumë e gjelbër në vjeshtë si pleh syderalni. A nuk do të lejojë vyrosch ...

... Syat rastësisht, me mungesën e tyre - lokal (në vrimat) kur ulje bubbles (mundësisht në formën e organo-minerale mixtures, pluhur tokës). Së bashku me polupereprevsheho bën pleh organik ose torfonavoznoho ...

... Arata. Neproroslyh tubers mund të përpunohen dhe 0.1% m kalium permanganat. Gjysmave procesin zgjidhje përzierje prej 0.5% të kalium permanganat, 0,05% e bakrit sulfate dhe 0.1%, dhe acid borik. Më mirë të mos ...

Висадка 4. Transplanting
(default / patates)
... Matora VA Hilinskoho. Esenca e tij ulje teknologji është si më poshtë. Para se të ulje udobritelnuyu përzierje është përgatitur nga hiri (pjesë kryesore), thatë bird feçe dhe ure. Zolu nga djeg ...

Переробка 5. Processing
(default / patates)
... Pastaj në pomeshivanii konstante e nxehtë zgjidhje e sheqerit dhe e hedh lëng në pjesë të vogël me një përzierje të koll. Pastaj një përzjerje të shtatë e pesë minuta për të valoj dhe për të shërbyer në tryezë. ...

... Rnyh tokat e paraardhësit e mirë për këtë fushë domate kulture rotacionit janë oats, elb, hikërror, tërshërë miksturë përdoren për sanë, silazh të ujkut. Ovoschevodov Amatori IL Lisitsin e Nizhny Novgorod rajon ...

... Varietetet e domates, pranverë për 2 javë para se të bëjë transplanting herbicidë raundap dozë 2,8 litra per 1 ha në përzierje me 5-7 kg amoniumi nitrat. Kjo pranverë në këtë vend nuk kryejnë ndonjë mekanik o ...

... Ylindrychnoyu Banka dhe atë në formë të rrotës aks horizontal), të cilat mbulohen vogël (0.5 mm) organike mix-mineral. Kur rotacionit drazhiratora këtë përzierje qëndrojnë me farë, nënshkrimin dhe merr formën DRA ...

... Dhe përdorimin e varieteteve të ndryshme skorostyhlosti dhe hybrids. Pochvosmesi tokës për farë përzierje të serë, serrë tokave, si dhe për të mbushur kutitë mbjellë zahotovlyayut ...

... Tre ose 10 - ure, 20-30 - 10/15 g superfosfat e kripë dhe kalium, ose 50-60 g udobritelnoy kopsht përzjerje. Kjo shumë shpenzojnë 5-6 bimë. Kur thatë pidhodivlya japin të plotë përzierje mineraleve ...

2 3 4 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 4 Tjetër> [fundit]>>