Keyword Search

sistem


Rezultatet 1 - 10 nga 39

39 Totali i gjetur materiale.

... - Chechevichki të vendosura në pikat (vrima) në të gjithë sipërfaqen e tubers. Tubers dhe rrënjët e sistemit tubers patates në sipërfaqe është gjithashtu nga 4 në 15 me 3-4 vichok bazuar veshkat për të ...

Patate bën kërkesa të larta për të ryhlosti povitropronyknosti dhe tokës, si për formimin dhe zhvillimin normal të bubbles në sasi të mëdha është e nevojshme, ajri përmban rreth 20% (

Висадка 3. Transplanting
(default / patates)
... Ri dhe superfosfat. Pastaj, vrima ose bie në gjumë furrows tokës dhe komplot aligns grabujë. Për sistemin e root bubbles, proroschennyh patharë mjedisit nuk është e prekur nga rrezet e diellit të ndritshme ...

... KRN-4, 2, ose KOH-2, 8 rreshtave patate në caktimin e tyre deri në mbylljen e papërpunuara. Së pari, kur rrënjët e sistemit patate të dobët, Ryhlov në thellësi të madhe (sidomos kur tepërt lagështi) - Z. ...

... Dhe zbulimin me kohë të plotë dhe shkatërrimit. Për këtë qëllim, duke filluar me ulje dhe korrje, kryejnë rishikime sistematike, të ngurta dhe të kontrollit test patate dhe bimët e tjera paslenovyh. O. ..

... Ryuyutsya në parti, e cila ofron relativisht të larta posuhostiykist këtë fabrikë në jug të zonës. Root sistem karakterizohet monopodialnym zhvillimit. Young domate bimët kanë të qartë ...

Numri i metabolizmit ... në lidhje me hapur terren. I cilësisë së lartë dhe farë rrënjë është më e mirë e sistemit të ruhet kur transplanting, në këtë periudhë të shkurtër. Në të ardhmen rritjen e domates rritur ...

... Omat, si më të bimëve, që jetojnë në dy mjedise: ajër (ajrore pjesë) dhe tokës (root sistemit). Është e rëndësishme që të dy në mjediset e saj për rritje dhe zhvillim u krijua për të nxitur ...

Вологість 9. Feuchtigkeit
(default / domate)
... Zhay. Përveç kësaj, rassadnom metodën e rritjes së bimëve domate mungesa e ujit, në mënyrë që sistemi rrënjë në këtë rast në pjesën e sipërme të zhvilluar, më të ngrohtë dhe të thatë shtresa. Mungesa e ...

Provat bazë të përpunimit të sistemit tokë së bashku me të tjera teknologjike truket zgjidh problemin dhe rivendosur tokës pjellorisë, rregullimi i regjimit të ujit-ajrit atje, luftën kundër

2 3 4 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 4 Tjetër> [fundit]>>