Keyword Search

stairs


Rezultatet 1 - 10 prej 37

37 Totali i gjetur materiale.

mperatura ... 15 ... 22 ° C. vendosur në mënyrë të moderuar i lagur tokën tubers në një temperaturë prej 11 ... 12 ° C të sigurojë një shkallë për 23 ditë, me 14 ... + 15 ° C - 17-18. Ditë dhe 18 ... 22 ° C - 12-13-të ...

... Llogari ortiv terrenit. Në vende të ulët, ku shpesh në mëngjes orë zastaivaetsya ajrore acar dëmtuar më shpesh se shkallët më të larta. Për atë më të përshtatshme Rifresko ...

... Tsno ulur mbi to, një gjatësi prej 0.5 cm pas zbritjes të tilla tubers shpejt dhe japin vkorinyuyutsya shkallët për 8 - 10 ditë më parë se tubers neproroslyh. Harvest patate ndërsa në rritje 30-50% ...

Висадка 4. Transplanting
(default / patates)
... Duke arritur pjekurinë e tokës. Megjithatë, në të gjitha rastet duhet të përputhen me rregullat themelore: nuk ka për të rinjtë nën shkallët e ngrirjes. Në dritën ranor terreneve dhe supischanyh, kodrat dhe jugore ...

... patate dhe rroba zije. Në varësi të ndryshme, përgatitjen e materialeve mbjellje dhe kushtet e motit në shkallët duket 14-25 ditë, e rreshtave dhe e patate zmykayutsya rreth 40-60 ditë. Në këtë kohë ka ...

... nuk japin atij shumëfishohen, dëme të bimëve dhe të fshehur në tokë. Sapo të fillojë të shfaqet patate shkallët dhe bimë të tjera paslenovyh tërësisht të inspektojë rregullisht dhe jo vetëm bimëve, al ...

... Aetsya në unazore, prishet terren si dhe cotyledon e sjell në sipërfaqe. Pas vypryamlyaye shkallët dhe zbulojnë semyadolnye lë, gjatë shyy rritjen e bimëve është për shkak ...

Температура 8. Temperatura
(default / domate)
... Mat nga 8 për të marrë në konsideratë 18 ° C, dhe për daljen e stairs - nga 9 deri + 16 ° C. Në një temperaturë prej 12 ... 15 ° C staircases të duket në 15-17 ditë, me 18 ... 19 ° C - pas 8-9 ditë dhe 22 ... 24 ° ...

... Jnë otbrakovyvayut. Për të marrë një të mbjella më të mirë të madhe, fara e plotë, e cila më shumë të sigurojë një pozitë të fortë dhe të qëndrueshëm. Fara e mëdha, si kandidat i shkencave bujqësore VM Andreiev, miqësore sho ...

... Mat të mbjella në një thellësi prej 1 - 1,5 cm Nëse vyseyat më të thellë, bimë janë të dobët, nëse më të vogla - shkallët janë thyer. Të mbjella ofron teknologjia e mëposhtme operacioneve. Për ...

2 3 4 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 4 Tjetër> [fundit]>>