Keyword Search

shallots


Rezultatet 1 - 10 nga 16

16 Totali i gjetur materiale.

... Pjesë e CIS evropiane dhe Ukraina qepe kultivuar këto lloje të bimëve: onions, hudhër, shallots, leeks, qepë mnohoyarusnyy, qepë-batun, qepë-shnitt, qepë-slizun dhe më ...

... Onions, e cila e llojeve përfshin katër varieteteve: jugut, Serednoruskoyi Veriut dhe shallots. Brenda jugor e zgjedhur Serednoruskoyi e Kaukazit dhe Azisë, ukrainisht ...

... Opli, domates, si dhe nematodes dhe bimët urazhuyutsya fuzariozu të freskët navozu pas onions, shallots, pyorrhea. Hudhër hudhër qepë në vend ose jo më parë se 6 vjet që nga G. ..

Shallots (synonyms: Charlotte, Charlotte, sorokozubka, kuschevka, kustovka, mnohodolnyy, Ashkelon) - një formë e clonal onions. Specie Latin name Ascalonicum (askalonikum

Харчова цінність 5. Ushqyese
(default / lloj qepe)
Long besohet shallots aristocratic qepë, duke e çuar gourmets kënaqësinë që nga ajo me lëng, të butë dhe erëmirë onions. Për një lloj specifik tipike odorant

Efikasiteti i shallots për qëllime terapeutike onions për shkak se ai përmban më shumë çështje e thatë, vajra esenciale dhe Phytonzides. Në përdorimin e saj si ilaç fitontsi

Shallots (AShshp ascalonicum L.) qepë familjes (AShaseae) - dvuletnee barishtor bimore, e cila është lloj onions mnohohnezdnoho dhe mnohozachatkovoho, e cila u formua në natyrë

Сорти 8. Terezi
(default / lloj qepe)
Edhe pse shallots përhapur në mënyrë të konsiderueshme më pak se të onions, ajo ka shumë të mprehta dhe napivhostryh zgjedhjen e varieteteve popullore lokale dhe forma, nga zgjedhja e mostrave të lokale, të përbashkët në nivel lokal.

... Ozhna rritet kudo, veçanërisht në zonat malore. Nuk është e qartë fusha. Teknologji shallots qepë rritje të afërt me-ripky me sevka. Për nevojat shallots pjellore neutral (pH dhjetor ...

Висадка 10. Transplanting
(default / lloj qepe)
... Për ulje në fund të gjelbra, si dhe për të mbrojtur vyhonki një terren. Term mbjellë bulbs shallots hapur në këtë fushë më shpesh në pranverë të vitit: në shkretëtirën - në fund të marsit, të pyjeve - në fillim të prillit ...

2 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 Tjetër> [fundit]>>