Keyword Search

zhvillimi


Rezultatet 1 - 10 prej 36

36 Totali i gjetur materiale.

... Olom. Sot, askund nuk është aq i popullarizuar në patate ne. Së pari Enciklopedia patates "Nastavlyannya mbi zhvillimin e terren apple" u botua në 1765. Dhe ende nuk mbaron me interes në këtë qytet ..

... G e gungë. Patates bimë janë karakterizuar nga rrënjët sistemin e dobët. Megjithatë, rritje dhe zhvillim i rrënjët pas zbritjes ndodh me shpejtësi dhe rrënjët e saj të sistemit është ...

... Disa qindra), bishtajor (bizele, fasule), i përjetshëm grasses (tërfil, Lupinus). Ozdoravlivayusche efekt në rritjen dhe zhvillimin e ardhshëm të bimėve patate onions, cheremshoy. Me rritjen e hershme varieteteve ...

... Osfornyh plehrave së bashku me fosfor azotit mosushqim pengon rinj bimëve, duke shkaktuar rritjen e rritjes dhe zhvillimit, në fillim të arsimit, dhe më herët bubbles korrjes. Kalium nxit rritjen e patates ...

... Zkladayut në garazha, hedh, attics, dhe për të ruajtur një shtresë e hollë 12/15 ditë para formimin e bazat germs. Rritja dhe zhvillimi i bimëve tubers nga këto është më intensiv sesa bubbles që nuk kanë ...

Burbuqe ... Azi dhe në fund të lulëzuar rrit jepnin nga 30-40%. Një e mirë në lotim nxehtë motit përshpejton zhvillimin e bimëve dhe gjithmonë paguan për veten. Gjatë rritjes së intensive ajrore masive dhe klubneob ...

Sëmundjet dhe dëmtuesit janë mbresëlënëse dhe shumë e konsiderueshme e dëmeve të lashtat patate - rreth 50%. Special rrezik për bimët e fitoftorozom, Kolorado beetle, patate nematode, ka kancer

... Dhe, infeksionet e zorrëve - salmonella, dizenteri. Phytonzides ato tregojnë antifungal aktivitet, duke vonuar zhvillimin e rrezikshme për të drejtat e njeriut mikroskopike fungi. Fresh domate dhe lëng domate lumenj ...

... Ka), i cili zhvillohet në pushim i fundit letër, e cila gjithashtu përfundon lulëzim (furçë dytë). Kjo rrjedh vazhdon të zhvillimit. Kështu, më lart rrjedhin e parë është të fshirë një gotë ...

Gjatë ontogenesis bimėve vegjetativ rritjen dhe zhvillimin riprodhues është i vendosur të ndryshme nga karakteristika morphological dhe kushtet e mjedisit janë në ndërveprim të vazhdueshëm dhe i qëndrueshëm.

2 3 4 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 4 Tjetër> [fundit]>>