Keyword Search

thyer


Rezultatet 1 - 10 prej 22

22 Totali i gjetur materiale.

... Ami në traktor njësi e T-70S lartësi 18-20 cm kultivator vendosur në 70 cm 7 okuchnikov. Thellesia thyen okuchnikov ekstreme janë sledoukazatelyami, 5-6 cm vjaskë ridges dhe vysad ...

... Tyre terreneve ryhlennya dobishëm për të kryer vaditjen e ujit është më e mirë për të përthithur. Disa ovoschevodov lotim dhe pas prishjes mulchiruyut terren torfë, humus, tallash, përzierje plehrash 4-6 cm shtrese Kjo ...

... Ermanhanatu kalium (2-5 g nga 10 litra ujë), në kuadrin e bimëve polyvayuchy root (0.5 l). Provolochnik nuk nuancë si dhe të prishjes së terren. Prandaj, në fusha të fortë me zgjidhjen e tij duke u patate me një të gjerë ...

... një parakusht për zhvillimin normal të bimëve domate: kështu lind nevoja për më të shpeshta të prishjes komplote përfshirë domate, veçanërisht të rënda në terreneve. ...

... Kam shtresa e sipërme e tokës duke përdorur bor lapchataya trehzvennuyu ZBZL-1. Ai siguron uniformitet të lartë të prishjes së në terren brenda, zhvillon saj shtresë të sipërme melkokomkovatoy strukturës. V. ..

... Ultyvator dolotoobraznye këmbë. Nëse spacio i pastër tëharr Ryhlov vetëm dolotoobraznymi këmbët. Kur thyen mizhryad bën të sigurt që punojnë organet kultivator nuk lënë pas të ...

... E krahasuar me thellësinë e hedhjen fara. Numri i njësive pasazhe vënë në varësi të cilësisë së thyer terren, dhe drejtim - në një kënd të rreth 12/15 ° drejtimin e mbjella. Për Su ...

... Tokës. Pjesa më e rëndësishme e mbetur rrënjët në shtresën më të lartë, ju keni nevojë për të kujtuar kur shkatërrimin e tokës dhe pinë ujë. Bisht rrumbullakuar, të dendura, në bazën e derevyanistyy, Coll ...

Kujdesi i mëtejshëm i bimëve përfshin në kohë të prishjes terren, tëharr rroba zije, lotim, ushqimin dhe mbrojtjen nga sëmundjet dhe dëmtuesit. Patëllxhan jep Lartë është në dispozicion vetëm në terren

... Qeverisë alfalfa transmitting lëkurë lemishno luschilnikom në 10-12 cm, e ndjekur nga një tokë e lëruar me borëheqëse predpluzhnikom. Pas shkatërrimit të bërë një komplot plehrave organike dhe minerale. Kushtet zyablevoy në ...

2 3 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 Tjetër> [fundit]>>