Keyword Search

ryhlennya


Rezultatet 1 - 10 prej 19

19 Totali i gjetur materiale.

Харчова цінність 1. Ushqyese
(default / patates)
... Rtopli në sasi të mëdha mund të shkaktojnë helmim të rënda. Shkelja e të teknologjisë (mungesa ryhlennya tokës, mbjelljen tubers vogla, të varfra deri bimë) promovon pozeleneniyu patate ...

... Shkon në vezë, dmth e parë 3-4 javë. Këto përfshijnë, kryerjen e mizhryadnyy përpunimit. Thellë ryhlennya dhe të përfundojë deri në lulëzim, dhe fusha e ujitur në rast të rënda uschil ...

... bubbles madh se në numrat e nevojshme, ajrit përmban rreth 20% (nga vëllimi) e oksigjenit. Mjafton ryhlennya, melkokomkovatoe slozhenye terren është arritur nga ajo përpunimit në vjeshtë dhe ...

... Anichnyh trajtimet - detyra kryesore e kujdesit për patate. Një tjetër, po aq të rëndësishëm në këtë periudhë detyrë - ryhlennya tokës ryhlosti optimale për të krijuar dhe për të përmirësuar të ujit dhe ajrit, dhe ushqyesve ...

Sëmundjet dhe dëmtuesit janë mbresëlënëse dhe shumë e konsiderueshme e dëmeve të lashtat patate - rreth 50%. Special rrezik për bimët e fitoftorozom, Kolorado beetle, patate nematode, ka kancer

... Ivayut AB-500. Pas rritje e fara e rroba zije nëpërmjet 10/12 ditë përsëri janë thellë (12/14 cm) ryhlennya lemishno plug-luschilnikom ose i vogël (17-18 cm) tokë e lëruar. Në Moldavi provokues për të ...

... kafaz shkallësh dukjen e rroba zije. Krasitje (ogival) këmbët kultivator, nuk obertayuchys shtresa, duke prodhuar ryhlennya prorostkov sornoy zvogëlimin dhe vegjetacionit. Nitrogjen pleh e bëra nga predposadochn ...

... Ymu, ventilim ajri, kozmetikë, aplikimi i rritjes rregullatorët, mbrojtjen e bimëve nga dëmtuesit dhe sëmundjet, ryhlennya tokës kondicionuar dhe vepra të tjera të kujdesit të shëndetshme dhe të merrni të lartë ...

... Lizuyetsya dhe në 6 ... 8 ° C, heqjen e tyre. mizhryadnyy tokës në të nxehtë, e thatë ryhlennya motit në terren dhe rreshtave spacio ndihmon reduktuar zhdukje e lagështi nga toka, dhe në doscho ...

... Në 2-3 ditë pas lotim dovshodovoho e cila është 5-6 ditë pasi të mbjella, e para mizhryadnyy ryhlennya tokës. Pastaj, në jug janë të lehta 2-3 vaditës për shkeljen e të tokës ... dregëz

2 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 Tjetër> [fundit]>>