Keyword Search

të korra


Rezultatet 1 - 10 prej 23

23 Totali i gjetur materiale.

... Uni për vitin e tretë. Arritja e rezultateve pozitive nënshtrohet e mësipërme komplekse. New lashtave lejohen me rrezikun e përhapjes së dëmtuesve dhe sëmundjeve. Monoculture shpie ...

... Fryma Zhukov. Në zonat me dy gjenerata beetle Kolorado, me përjashtim të periudhave të specifikuara, përveç kësaj të lashtat procesohen pesticideve: e dytë otrozhdenii larvae moshës dhe rezultatin e rinj Zhukov brezit të dytë ...

... Gjatë ajrore të shkatërrimit në masë bimë ende nuk e kanë formuar nën shrubs kërkohet numri i farë tubers, të lashtat kultivuar kundër sfond. Spërkatje e parë e kryer pas serodiahnostiki pas - h. ..

... Orovoyi izolimit të burimeve dhe të transmetojë infektimit. Kjo kryesisht vendbanimet, plantacionet e frutave, perimeve e frutave dhe bimë individuale kopshte, të cilat janë vatër e edukate dhe dimërim aphides ...

... kolonën e shkurtër dhe turp është mbi ta. Në lidhje me këtë, e në pasardhësit e izoluar jugore të lashtat në fushën e hapur në 300 m dhe e sigurtë - në 100 m lloj ndryshme. Në ...

... pas ranoubiraemyh paraardhësit, të tilla si bizele, cucumbers, onions, Kolosova drithërat dhe bimët foragjere ndërmjetme të lashtat. Kërkesat, si moldave Zelenichkin shkencëtarët VG, VG ...

... Kymy harrows ZBP-0, 6a. Në vitet e thatë për të tërhequr lagështi në shtresë e punueshme rreth 7-9 ditë të lashtat prikatyvayut përsëri. Në periudhën nga pasardhësit e mbjella në një shkallë të plotë domate (2 ...

Насінництво 8. Farë
(default / domate)
... Chi fara qëllimet dhe pothuajse identik, me përjashtim të posaçme për punë në pasardhës. Basic mbjell domate në të korrat e Rusisë të vendosura në të steppes e Ukraina, Moldavia, Volgograd astrakan dhe rajon ...

Висадка розсади 9. Transplanting
(default / piper i kuq)
... Një ditë më parë, për të filluar shkatërrimin e tokës dhe në rroba zije propoltsi ndarje. Kjo mulchiruyut lashtat në vrimë për të parandaluar formimin e tokës kore. Si mulchiruyuscheho ma ...

Me Advent letër të dytë të këtij bezrassadnoho kivi fruta të lashtat prorezhivayut në një numër të përcaktuar në distancë. Pastaj mizhryad thërrmueshëm, pour, pidhodovuye dhe duhan. Thërrmueshëm tokës rregullisht, duke shmangur utvo

2 3 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 Tjetër> [fundit]>>