Keyword Search

pras


Rezultatet 1 - 10 prej 18

18 Totali i gjetur materiale.

Ata ... nga palët e ndryshme, për të formuar një qarkore mbrojtjen nga erërat. Këto përfshijnë fasule, beets fletë, qepë pras, misri sheqerit. Peretz rritur në qarkullim ose plodosmene kulture. Përhershëm yo ...

... As CIS Ukrainë qepe nxitur dhe këto lloje të bimëve: onions, hudhër, shallots, leeks, qepë mnohoyarusnyy, qepë-batun, qepë-shnitt, qepë-slizun dhe më të mëdha të zonës zay ...

Leeks (sinonomy: margaritar, perlë, pastaj, banket, Prasa, Prasa, prasluk) - Allium porrum L. (allium porrum) - long vonë bimėve qepë familjes (AShaseae) i takon grupit c

... Di rritet popullariteti i produkteve bimore. Për shijen e ushqimit dhe vlera pras është një nga vendet e parë në mesin e bimëve bimore, duke përfshirë të gjitha llojet e onions ....

... H qëllime është e rekomandueshme që të trajtojnë anemi. Për shkak të akumulimit të lartë të kripërave të kalium pras janë përdorur si diuretik, ajo promovon ndarje nga trupi i ujit. Rekomandoni ...

... Huschayutsya rezulton se ndikon negativisht. Pra, të rinjtë duhet të rritet bulbs ose pras rassazhyvat fara në një ose dy vjeçare ciklit. Në lidhje me këtë, disa ovoschevodov-ose ...

... Këmbë të farës dhe farë. Vendin e tij të njomë dhe pjellore mjaft të lirshme terreneve. Pras rritet edhe më të pasura në fushë lymore fusha lugina e lumit dhe zonat alpine, në mënyrë më të ashpër ...

Për të marrë një kulturë të mirë zonë nën pras kultivuara në vjeshtë. Në varësi të pjellorisë së tokës ose nën tokë e lëruar zyablevuyu perekopku kontribuojë 50-60 kg për 10 m2 polupereprevsheho minerale dhe plehut organik për të

Pras për në fund të fabrikës. Shumica e varieteteve herët janë gati për korrje vetëm pas 90-100 ditë, dhe në fund - pas 170-180 ditë. Prandaj, në pjesën veriore, qendrore dhe lindore rajonet

Në hapur terren mbjellë kur kërcënimi do të jetë i rëndësishëm ngricat në pranverë dhe verë periudhat (nga prilli në korrik). Në Polesye termi është në ulje e dytë të dekadës së në maj të pyjeve - në korsi

2 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 Tjetër> [fundit]>>