Keyword Search

vaditje


Rezultatet 1 - 10 prej 20

20 Totali i gjetur materiale.

Patates (dhomë me diell) - multi-familjare (në të Arteve vjetore) barishtor bimë paslenovye familjes, një anëtar i klubnevyh perimeve. Reed mbajtur mbi 200 të egra dhe kultiviruemy

... Morozko mbuluar shkallët grimcuar kashtë, tallash, torfë thatë ose përzierje plehrash. Patate otzyvchiv të ujitjes. Ata sigurojnë lartë i jep tubers, pavarësisht nga kushtet e motit të përbëhet. Nevoja dhomë ..

Збирання врожаю 3. Korrat
(default / patates)
... Varet nga shumë faktorë (grade, zhardhok madhësisë, dendësisë bimėve, tokës pjellorisë, duke e bërë pleh, ujitjes dhe kushtet e tjera). Nga vetë natyra e tij natyrore patates bimėve duhet të japë jo më pak se ...

Вологість 4. Feuchtigkeit
(default / domate)
... parandalimin e tkurrje e tokës, veçanërisht gjatë formimit dhe fruta qelbëzim. Në vrërët motit kufijve hollim me ujë. Gjatë fazave të ontogenesis domate duke kërkuar të lagështi nuk janë të barabartë. Në fillim të ...

... Banjat jashtë sepse ajo nuk çon në kulturë më e ulët. Kujdes i farë kohë lotim orë në mëngjes, rregullimi i temperaturës, ventilim ajri, kozmetikë, me ...

... 00 m3 ujë për 1 hektar. Last lotim mbajë kur bimët më duket pjekur fruta. Mëtejshme për ujitje nuk japin rritje dhe për të zvogëluar biochemical treguesve dhe për të zvogëluar rezistencën e frutave të ...

... Në mbrojtje të tepe kalb shkatërrimin e bimëve residues. Bëni një dozë të arsyeshme azotit plehrave. E rregullta me ujra kërkohet peizazhore japin lagështi në tokë deri frytet e arsimit. Në periudhën e rritjes ...

Kujdesi i mëtejshëm i bimëve përfshin në kohë të prishjes terren, tëharr rroba zije, lotim, ushqimin dhe mbrojtjen nga sëmundjet dhe dëmtuesit. Patëllxhan jep Lartë është në dispozicion vetëm në terren

... 00-350 litra ujë nga 10 m2 në periudhë dy deri në pesë fruiting normat 400-450 litra. Në Jug lotim të mbajë të gjithë periudhën në rritje dhe nga periudha e frytëzim lagështia në h. ..

... Ovyh greenhouses mbi palët të rritet deri në atë zakruchivaya film Bobini. Peretz përgjigjet edhe për ujitje. Por shpesh nuk është ujë, por me luks promachivaya tokës në një thellësi prej 50 cm korenezaselenom ...

2 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 Tjetër> [fundit]>>