Keyword Search

grim


Rezultatet 1 - 10 prej 26

26 Totali i gjetur materiale.

... perekopku lunochnoho dhe duke e bërë të plehut. Kur të pamjaftueshme për të bërë ulje e plehrave dhe në ulje janë në përbërjen e tyre. Fuqi më e madhe e hershme të ushqyerit në aspektin e marrjes pleh azotit (karbamid. ..

... Saj të kontribuojë për ruajtjen e përmbajtjes optimale të CO2 në të lashtat ose mbjelljen domate. Në një terren mbrojtur aplikoni grim CO2. Përhershëm rrjedhjen e ajrit në tokë është një parakusht për normale ...

... S ose të mbjella (të pasurimit primar), ndërsa transplanting ose të mbjella (në rreshtave, furrows, vrima, me ujë të ujitjes) dhe përbërjen (rrënjë, nekornevye). Kryesore e plehrave kimike të përdorura në vjeshtë të zyablevuyu ORA ...

... Helm për kohë lotim farë orë në mëngjes, rregullimi i temperaturës, ventilim ajri, kozmetikë, aplikimi i rritjes rregullatorët, mbrojtjen e bimëve nga dëmtuesit dhe sëmundjet, ryhlen ...

... Ata prizhivutsya, të dytë - nga 20-25 ditë pas parë (në fillim të masive dhe i lulëzuar pas grim), e treta - 10/15 në ditë pas dytë. Mizhryadnyy tilling tokës dhe çiç ...

... (3 gram per 200 litra ujë) që i mbron ata nga shkatërrimi fitoftorozom dhe sëmundjeve të tjera dhe në të njëjtën kohë është nekornevoy grim. Mirë rezultatet e arritura në përpunimin e të gjitha fushat (kati shrubs) në mbrëmje ...

... Por në 2 dhe 4 herë. Në vend të superfosfat dhe kalium pleh në deficitit të tyre 5 kg / m2 Z hiri, dhe kozmetikë - zog feçe (1:10) ose i përbaltur zhizhu (1:5). ...

Kujdesi i mëtejshëm i bimëve përfshin në kohë të prishjes terren, tëharr rroba zije, lotim, ushqimin dhe mbrojtjen nga sëmundjet dhe dëmtuesit. Patëllxhan jep Lartë është në dispozicion vetëm në terren

... Rritje shrubs kompakt mbjellë trashë - deri në 20 bimë nën kuadrin. Kur aplikoni bimë që kujdesen për të njëjtën përbërje si plehrave në fushën e hapur. Periodikisht ventilated greenhouses me ...

... Iyni plehrave mund të bëhen nën plowland ose predposadochnuyu kultivimi dhe azotit në to - predposadochnuyu një kultivim dhe kozmetikë. All the best Doza e plehrave në një herë në predposadochnuyu kultyv ...

2 3 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 Tjetër> [fundit]>>