Keyword Search

piper


Rezultatet 1 - 10 prej 23

23 Totali i gjetur materiale.

... Ovuyut se kjo fabrikë urazhuyetsya njëjtën sëmundjet dhe dëmtuesit e dëmtuara të njejta si patate, piper, patëllxhan, kivi fruta dhe duhanit. Nga sëmundja e mbetur në tokë për disa vjet. So ...

... Orty dhe nëpërmjet jashtë, në veri - e nxehta në tokë. Kultivimi i saj zakonisht në të njëjtat fusha si të ëmbël piper, në mënyrë që këto bimë të kërkojnë pothuajse të njëjtat kushte të rritjes. ...

Tokë e lëruar në mënyrë të konsiderueshme nën patëllxhan ndryshme nga trajtimin e domates dhe piper. Komplot të përpunimit të fillojnë në vjeshtë, menjëherë pas korrje paraardhësve. Një komplot organike të minave dhe të bëjnë

... Vijnë tani për të mbajtur në 20 ... 26 ° C, natën ai nuk duhet të bie nën 12 ° C. patëllxhan, dhe piper, duke kërkuar shumë lagështi e tokës. E tij para-mbjellë në vrimat ose për të poli ...

... add finely copëtuar onions, kopër (njelmët ose të thata), domate paste, terren piper i zi dhe i hidhur tomyat në zjarr të ngadalshëm derisa të bëhet. Deri havjar shërbeu ftohta ose të nxehta ...

... U deri buta. Narizuyut kashte onions, flokëkuq natyraly të lirë terttsi, shtoni terren dhe piper majdanoz i freskët herbs, të përziera dhe të skuqur. Domate, larje oshparivayut ujë i valë, i pastër vi ...

... Kështu, arkeologjike varre strofkë në pllajë e Peru, Meksikë dhe tregoi se Amerika Qendrore e piper ishte këtu për gjashtë mijë vjet para Krishtit, në fillim të bujqësisë. P. ..

Харчова цінність 8. Ushqyese
(default / piper i kuq)
Midis bimëve perime, anëtarët e njeriut dietë, piper është një nga vendet kryesore, sepse frytet e saj janë jo vetëm shije të lartë, dietë ushqyese dhe pronat, por të tillë

... një fabrikë në rritje për sezonin e arrin 20-80 ose më shumë. Në varësi të kushteve të ndryshme dhe në rritje piper fillon të goditje nëpërmjet 40-80 ditë pas fillimin e stairs. Lule duket remontantno, t. ..

... dëmtimin e keqe dhe për të mbjellë sëmundje murtajë, e sosje e tokës. Në hapur terren piper rritur pas të njëjtën specie bimore si domate, por ajo është më e kërkuar paraardhësit të ...

2 3 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 Tjetër> [fundit]>>