Keyword Search

përpunimit


Rezultatet 1 - 10 prej 22

22 Totali i gjetur materiale.

... Opli përgatitur në krifë është çelësi teknologji intensive prodhimi. Pranvera lëvrim varet nga përbërja e saj mekanike, tokës lagështi rezervë, dhe moti ...

... Dnak mbledhjen vjetore është kohë dhe i lodhshëm për prodhuesit e perimeve. Kryesore në masë mbrojtëse ferma - insecticides përpunimin e patates. Ne provuar realizueshmërinë e aplikimit të pesticideve në bazë faktych ...

... Lantatsiyamy dhe korrje. Për të marrë një lartë korrjes frutat e domates është e rëndësishme trajtimi i lartë terren. Prorostkov domate, dhe të tjera melkosemyannyh bimë në mënyrë bezrassadnom ...

Në periudhën rannevesenniy si pospevaniya tokës plowland bor dy herë gabimisht ose diagonalisht lërim. Kur aplikoni parë rëndë pikëllues lesoj dhëmbë ZBZTS-1 ose të mesme BZSS-1 njësi nga maji

... me detyrueshme lahesh në ujë të pastër. Në këtë rast dezinfektim të farës dhe physiologically trajtimin e substancave aktive. Presowing të përpunimit të elementeve ndihmon z. ..

... Yst rroba zije dhe e tokës janë duke përdorur ryhlennya HERBICIDE ose manuale. Me të shpeshta mechanized përpunimit është zakonisht nuk kanë nevojë të manualisht propoltsi mizhryad, por mos hiqni ...

... Rminamy mbjellëse dhe hedhjen e fara të vogla për një thellësi të tokës janë në vjeshtë. Primar për lëvrim domate bezrassadnyy pothuajse të ngjashme rassadnomu. Early pastrimi prev ...

... Kosti këpurdhëvrasës. Insecticidet nuk duhet të jetë ngatërruar me Bordo përzjerje. Mirë mbrojtëse efekt lejon përpunimin e bimëve në fazën e këtij plodoutvorennya hudhër. Degraduar në satër 200 g ndërsa ...

Tokë e lëruar në mënyrë të konsiderueshme nën patëllxhan ndryshme nga trajtimin e domates dhe piper. Komplot të përpunimit të fillojnë në vjeshtë, menjëherë pas korrje paraardhësve. Një komplot organike të minave dhe të bëjnë

... Kohë pas transplanting të tokës kritike e Zhukov, i cili perezymuvaly dhe për të cilat kërkohet trajtim kimik, është brenda 1-3 kopje në uzinë, numri i parë i vitit Zhukov pok ...

2 3 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 Tjetër> [fundit]>>