Keyword Search

Patate


Rezultatet 1 - 10 prej 20

20 Totali i gjetur materiale.

... Në të njëjtat fusha. Shpesh nga populli i quajtur dytë bukë. Pa ekzagjerim të thuash se patate - një ushqim të preferuar e të gjithë njerëzve. Në e sotme globale prodhimit bujqësor ...

Харчова цінність 2. Ushqyese
(default / patates)
Në mes të popullit të fatkeqësive, luftërave dhe kulture dështimet patate gjithnjë e shpëtuam njerëzit nga të pangrënë. Ajo u gjet që të hahet patate në additives shumë i vogël i të tjera të produkteve dhe siguron qëndrueshmërinë e punës

... O-vaskulare, gastrointestinal, pjesën e sipërme të frymëmarrjes trakt. Ndërsa sëmundjet kardiovaskulare janë duke marrë pjekur patate me lëkurë. Ajo i ndihmon zvogëlimin e muskujve të zemrës rhythmically. Babai e mjekesise ...

... Bashkë për të 15) ditësh, pas të cilës ai bie. Kohëzgjatja e lulëzuar vile 1-25 ditë, bimët - deri në 40-45 ditë, patate zonën totale - deri në dy muaj. Pastro të buds lule dhe pa fekondim promovon suh ...

Сорти 5. Terezi
(default / patates)
.... Ngjyrë e bardhë tul. Mbajtja e tubers fillim të ndryshme, i futur në Belarusian e Institutit të Kërkimeve të patates, Prihozhiy 2. Është i fortë për të nematodes. Prolificness e bubbles arrin 59,4 K. ..

... Bosh të të gjitha llojeve, cucumbers, flokëkuq, beets dhe dhomë ngrënjeje gjatësor. Bimëve të perimeve qarkulloj si vijon: patate - Tabelat korneplodnye - lakër - kungull dhe jeshile, patate - lakër - gjelbra ...

... Leah) - 500-600 gram per 10 m2. Ju nuk mund të polenizoj tokës amoniumi chloride, sodium chloride dhe kainitom patate si veprim i keq sjell chloride kripëra. Ato jo vetëm reduktohet kulture, por z. ..

... Rr dhomë. Pastaj ata e larë, duke hequr nga fytyra e sëmundjes dhe larvae i Kolorados beetle. Lahen patatet nuk shfaq në dhomë të infektuar tubers erë të mrekullueshme. Ai promovon proro më të mirë ...

Висадка 9. Transplanting
(default / patates)
... Adku dispozicion gungë japin 20-40 kg 10m2. I cilësisë së mirë është gjithmonë e më e lartë në se bimėve grade vetëm patate, rritje deri në 20%. Përcaktimi i kohës optimale të një ulje su ...

... Kjo e konkurrentëve të marrin pjesë në këto ushqyesve dhe lagështi. Arsimi thatë çështje 1 kg patate, për shembull, përdor 400-450 litra ujë, dhe mjellmë - 800, barëra të këqia - 1200 litra. O. ..

2 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 Tjetër> [fundit]>>