Keyword Search

kuti


Rezultatet 1 - 10 prej 25

25 Totali i gjetur materiale.

... zhardhok rritje pas njomje zgjidhni prej uji, e thatë dhe ngec në cekëtinë 1-2 shtresa e kuti, të cilat në të njëri-tjetrit. Nëse nuk mjafton kuti, ju mund të hedhin gungë në dritën ...

Збирання врожаю 2. Korrat
(default / patates)
... - Mbledhja e korrje dhe pasardhësit e tyre kulture. Para përgatitjes së pastrimit të pajisjeve të nevojshme: kuti, çanta, baskets. Padinë në plevicë raftet, inspektimin dhe dezinfektoj kartofelehranili ...

Зберігання 3. Storage
(default / patates)
.... Nëse më të mirë mënyra e magazinimit nuk mund të ruhen, patatet dhe për të dal, të tubers ngec në arka të tjera të vogla ose kontenierit të freskët atë në dyqan dhe ulje. Tubers perebyrayut MOS ...

... Rzhanie snehopahom SVU-2, 6 në dy drejtime. Për të përdorë gjithashtu snehozaderzhaniya degët e pemëve, bordet, kutitë dhe fushat tjera në fillim të pranverës për të bërë vonesën zbutet me ujë. Nëse është e nevojshme për ...

... Janë pots, blloqe, gota, ose ana e tij mbi të e tyre në të dytë - të mbjella fara e mbjellë në kuti, pots, tokës dhe greenhouses serë. Farë rritur në pots ose kontenierit të tjera, e cila ka ...

... Dhe - në 3-4 ditë), duke shmangur perezrevaniya. Removed i frutave të paketuara në paketim të fortë (buckets, baskets, kuti). Me qëllim që të mbledhë frytet e dëmtime të vogla në kovë të vogël (mundësisht plastike) dhe një shporta ...

... blanzhevyh -3-5 ditë. Në shtëpinë e tyre për të mbushur fast dozarivaniya fruta veçmas në raftet mbathje dhe jo më shumë se 2 shtresa dhe janë mbajtur në një temperaturë prej 18 ... 23 ° C dhe lagështia relative të ...

..... 20 ° C për 1-2 javë, qumështit dhe pjekuri formuar gjelbër - 2,5-3 javë. Fruta të paketuara në arka të tjera ose paketa (ose kashte, dhe bujashke) dhe vendosur në hapësirë. Në një lit edhe me ...

Збирання врожаю 9. Korrat
(default / patëllxhan)
... Mbledhura eggplants humbjes së produktit kualitetit, kështu që menjëherë pas picking ato lloj, prodhim i konservuar në kuti dhe të dërgohen në zbatimin të përdorin në gatim të freskëta apo për perer ...

... I postukivaniem periodike ose kilochky rrjedh e bimëve. Me fillimin e ngrohtë i qëndrueshëm ndaj motit pots kuti me piper ose për të bërë një ballkon apo lozhë. A nuk do të lejojë të mprehtë luhatjet në temperaturën. Kjo qarkut ...

2 3 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 Tjetër> [fundit]>>