Keyword Search

ushqimi


Rezultatet 21 - 30 nga 30

30 Totali i gjetur materiale.

... Nosni prona krovoostanavlivayuschim mjet. Mirë të përdorin kivi frutave për foshnjën dhe ushqimin dietë, ndërsa sëmundja e veshkave dhe postoperative periudhe, me colds, arterieve të lartë ...

Харчова цінність 22. Ushqyese
(default / onions)
Onions - një ushqim të vlefshme, e cila është e rëndësishme në jetë. Vlera e saj të ushqimit në radhë të parë është se ajo është e pasur me substanca karbohidratet dhe azotit në to. Në vidznachayet qepë

... Unok stoqe prind llambë peshore. Periudha e dytë (dekadës dytë) - periudha adaptim të pavarur për ushqim. Periudhën e tretë (të tretë dhe të katërt dekadë) - periudha e rritjes së rrënjëve të zgjeruara dhe Z. ..

... Ozsady. Fillor qëllim përdorimin pleh - vendin e tyre më të thellë në zonën e lagështi të qëndrueshme për të siguruar ushqim fabrikat në sezonin rritje më vonë, kur kërkesa për ushqyesve të ...

Посів 25. Mbjellje
(default / onions)
... Buli napiform. Madhësia e saj nuk ndikon vetëm e korrjes por edhe në aspektin e të pjekur bulbs. Së paku pjek sheshin përpara se të hahet ajo, por përmasat dhe peshën e rrënjët ulur. Në mënyrë të veçantë ...

Насінництво 26. Farë
(default / onions)
... Dhe e lë zasyhayut arrows nadlamyvayutsya, lulëzim ponikayut dhe bimët vdesin. Farërat janë nuk marrin ushqimin e duhur, janë më të ulëta schuplymi me ngjashmëri. Burimi i infektimit janë kolektor. Këpurdhë mozh ...

... Fund medicine. Nga romakët kapërcyen hudhër mesjetar në Evropë. Njerëzit e thjeshtë, i privuar nga ushqimi i plotë, e pa atë në një burim të shëndetit. Në mesjetës, kripe dhe kripa mishi ...

... Ovog magazinimit për 5-6 muaj. Kjo sugjeron se nuk duhet të jetë më e madhe e zhvillimit e të ushqyerit pyorrhea njerëzit. Vlerë të lartë e ushqimit dhe mundësi për të përdorur gati vjetor në të freskëta ...

Насінництво 29. Farë
(default / pras)
... Kur pasardhës fushën e prodhimit të energjisë nasinnykiv predetermines jo vetëm tokën por edhe ajrin e ndriçimit dhe furnizim ushqimi. Vëzhgimet I. Ershov dhe GA Shobutinskoy, në rannevesenney ...

..., Si dhe acidic, rërës shkrifët të rënda dhe rritje të të varfërve. Nevojën e sigurimin e mjaftueshëm të ushqimit bimët për shkak të faktit se janë në rritje sezonit 4 - 6 srezok lë. Për të qenë të ...

<<[First] <Previous 1 2 3 Tjetër> [fundit]>>