Keyword Search

tokës


Rezultatet 1 - 10 prej 50

50 Totali i gjetur materiale.

Харчова цінність 1. Ushqyese
(default / patates)
... Ykiy sasi të rënda mund të shkaktojnë helmim. Shkelja e të teknologjisë (mungesa ryhlennya tokës, mbjelljen tubers vogla, të varfra deri bimë) promovon pozeleneniyu patate dhe rritja ...

... Hni tubers janë gjithashtu 4 .-15. me 3-4 vichok bazuar veshkat secili. Kur overwetting dhe tokës compaction mbi chechevichkah shfaqeshin horbky të bardhë, të përbërë nga të lirshme me mur i hollë-cells, ...

Сорти 3. Terezi
(default / patates)
... Oschuvannya. Well-zgjedhur ndryshme, morphological tiparet dhe karakteristikat biologjike e cila më tokës-zonave klimatike dhe kërkesat në rritje të konsumatorëve - një faktor i madh në garantimin e ...

... Ditë shpatet e mbrojtur nga veriu në lindje dhe veri pyjeve, kuschamy ose ndërtesa me mirë e zbutur dritën tokës, e cila së shpejti lirohet nga teprica e ujit dhe shpejt lart. Ground ujit nuk është povy ...

Patate bën kërkesa të larta për të ryhlosti povitropronyknosti dhe tokës, si për formimin dhe zhvillimin normal të bubbles në sasi të mëdha është e nevojshme, ajri përmban rreth 20% (

... Tyre kushtet e motit. Për të përshpejtuar zhvillimin e rrënjët në kuti, ju mund t shtoni torfë, perehnoy çdo pochvohrunt, por pastaj nuk e bimėve proroschennye e tubers duhet të jenë shumë të kujdesshëm nuk shkelje formuar ...

Висадка 7. Transplanting
(default / patates)
Ju nuk mund të parandaluar në kohë e hendekut mes të tokës dhe ulje patate. Kjo duhet të dalin në mend se më e mirë pranverë terma të kontribuojë në maksimumin e fletë dhe sipërfaqe më të shpejtuar

Foster kujdesit për patate e bimëve dhe të tyre multiplicities të varet nga faza e zhvillimit, tokës dhe kushtet e motit. Detyra e tij përfshin krijimin e kushteve më të favorshme për rritjen e bimëve dhe

... Vemje ~ d - e kukolka - bimore, të dëmtuara beetle larvae dhe beetles (i tyre kryesor në masë) dimra në tokë në një thellësi prej 20-30 cm pranverës kur të tokës prohriyetsya në 12 ... 20 ° C, temperatura e një P. ..

Збирання врожаю 10. Korrat
(default / patates)
... Snovnomu manualisht vykapyvaya tubers bel ose pirun. Gërmoj tubers fish më të mirë, sidomos të tokave të rënda, lagështia e lartë. Në fushat e mëdha harvesters mbledhin patate ose ekskavator. ...

2 3 4 5 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 4 5 Tjetër> [fundit]>>