Keyword Search

Faza


Rezultatet 1 - 10 prej 20

20 Totali i gjetur materiale.

... Sya punojnë kryesisht në mbarështim. Gjatë periudhës së vegjetacionit, bimë janë fazat e mëposhtme: sprouting tubers, një shkallë, rritja e rrjedh dhe lë, stolonov arsimit dhe tubers, i lulëzuar, në ...

Foster kujdesit për patate e bimëve dhe të tyre multiplicities të varet nga faza e zhvillimit, tokës dhe kushtet e motit. Detyra e tij përfshin krijimin e kushteve më të favorshme për rritjen e bimëve dhe

Kërcell domate në fazën e hershme të rritjes dhe zhvillimit të barishtor, rrumbullakuar, i shkrifët, pryamostoyachyy (shtambovi ndryshme) ose përhapje, në bazat e të trasha, derevyanistyy (tverdiyuchyh) si plakje, të prirë hekurudhore

... Pse ndarja e këtyre proceseve të afërm. Nga Brezhnev DD, domate në bimët e tyre janë ontogenesis fazat e mëposhtme: daljen e stairs, letrën e parë të vërtetë, dhe zgjerimi i dehur masive e rrënjëve, arsimi buto ...

Температура 5. Temperatura
(default / domate)
... Th faktor domate i takon grupit teplotrebovatelnyh bimë. Exactingness kjo ndryshon në faza të ndryshme të rritjes dhe zhvillimit dhe, në varësi të ndryshme. Në temperaturën e kërkuar për të bimëve veçanërisht ...

Світло 6. Lehta
(default / domate)
Domate kërkojnë kushtet e shumë kohë e mirë, sidomos në fazën e hershme të rritjes dhe zhvillimit të bimëve (3 të kësaj letre, i lulëzuar). Derisa mungesa e lehta gjatë rritje farë formuar pambushur

... Në vjeshtë apo pranverë të bërë një sasi të pamjaftueshme të plehut. Përveç kësaj, mund të përmirësohet grim në disa faza e rritjes dhe zhvillimit të bimëve. Që nga fundi i pidhodivlya nuk munden. Ata janë pas meje ...

... Ovshodovoho ujitjes normë 150-200 m3 e ujit per 1 ha - formimin e një kore të dendura. Prandaj, pas shkallët për të fazën e vërtetë 2-3 niset për mbrojtjen e tokës dhe dregëz rroba zije, si dhe për përmirësimin e ...

... bimë neodnovremenno të pjekur në të njëjtën bimë, dhe të gjithë pasardhësit e Lotet. Përkufizimi fazën e pjekurisë fara e tyre dhe lagështi e nevojshme për të ngritur më të mirë të kohës për të ndërtuar dhe ...

... Mohlyvi në temperatura e ajrit në fazat e burbuqe dhe masiv i lulëzuar, i cili zgjat rreth 30 ditë. Këto faza janë të njohura si kritike. E temperaturës optimale në këtë periudhë 28 ... 30 ° C, dhe pas ...

2 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 Tjetër> [fundit]>>