Keyword Search

kujdesi


Rezultatet 1 - 10 prej 37

37 Totali i gjetur materiale.

Сорти 1. Terezi
(default / patates)
... Alosti vegjetacionit periudhë përafërt dhe e vendosur si konvikti tubers termi konviktit dhe cilësinë e kujdesit për plantings. Prandaj, të adaptuara për kushtet e motit mund të vlerësohet deri ...

Висадка 2. Transplanting
(default / patates)
... Vendosur në tokën dhe kushtet klimatike, kohën ulje, zhardhok madhësia dhe natyra e mëtejshme e kujdesit për bimë. Ne nuk duhet të kërkojë për të mbjellë tubers pohlubzhe, por vetëm për një thellësi të tillë që ...

Foster kujdesit për patate e bimëve dhe të tyre multiplicities të varet nga faza e zhvillimit, tokës dhe kushtet e motit. Detyra e tij përfshin krijimin e kushteve më të favorshme për rritjen e bimëve dhe

Збирання врожаю 4. Korrat
(default / patates)
... R zolu dru, okuchivayut dhe ujë, të butë dhe zgjerimin mulchiruyut pisllëk apo torfë. Me kujdes të tillë masive të bimëve jeshile të mos jenë të zhvendosur, të më shumë se pala e kundërt nuk tryvozhyly. N. ..

... Ju mbjellë patate lukuni super superelity. Predposadochnaya trajnimit bubbles dhe dendësia e bimëve, të kujdesit plantings, prochystky kontrollit fitosanitar serological analizë të fshehur format ...

... Kamy lë me kompakt shrubs, 30-60 cm të lartë shtambovi varieteteve janë të rëndësishme në mechanized kujdesit bimë. Natyra dhe kohëzgjatjen haluzhennya mugullon rritjes kryesore rrjedh ...

... Chevyh bimëve, hedhjen e plehrave dhe HERBICIDE, duke krijuar kushte të favorshme për të mbjella, transplanting, kujdesin e plantacione dhe korrje. Për të marrë një lartë e korrjes domate fruta me e madhe ...

... Jnë rregullatorëve të rritjes, mbrojtjen e bimëve nga dëmtuesit dhe sëmundjet, ryhlennya tokës kondicionuar dhe vepra të tjera të shëndetshme dhe të ketë kujdes me cilësi të lartë farë. I saktë raporti i ushqyesve ...

... Rokyh spacio mund të trajtojë më e tokës, në masë më pak i dehur bimėve dëmtuara gjatë mirëmbajtjen e makinerive dhe plantings korrje, podkormok periudhë të gjatë. Kur korrje në ...

Për të marrë një lartë korrjes domate tërësisht për t'u kujdesur për bimë dhe tokë të shohin se ishte shumë i butë dhe gjithnjë njomet dhe bimëve dhe ventilated lit. Siguron në kohë

2 3 4 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 4 Tjetër> [fundit]>>