Keyword Search

i lulëzuar


Rezultatet 1 - 10 nga 31

31 Totali i gjetur materiale.

... R (forma berries), rreth 10%. Dita e luleve 1-9 (rrallë të 15) ditësh, pas të cilës ai bie. Kohëzgjatja e lulëzuar vile 1-25 ditë, bimët - deri në 40-45 ditë, patate zonën totale - deri në dy mi ...

Висадка 2. Transplanting
(default / patates)
... Onizatsiyi), 2 herë janë prochystky nga impurities tjera varieteteve të bimëve dhe të sëmurë (në masë ladders dhe në fazën e lulëzuar). Me këtë bimë në vybrakovannyh gërmoj tubers. Në të njëjtën kohë transmitting obprysku ...

... Rtoplya, për shembull, përdor 400-450 litra ujë, dhe mjellmë - 800, barëra të këqia - 1200 litra. Megjithatë, në qoftë se në fazën e masiv i lulëzuar rroba zije patate më pak se 2 kg për 10 m2, dëmi nga ata është praktikisht Z. ...

... Nd beetle (Leptinotarsa decemlineata Thuaj). Është e ditur se me shkatërrimin e larvae dhe 50% zhukami patate e lë (në lulëzim bimë) reduktohet gungë të jepnin nga 2-3 herë, dhe në 100% m ob'edanii lë - 6 ...

Збирання врожаю 5. Korrat
(default / patates)
... Ate. Së pari, në fillim të mbledhin patate, i mërzitur proroschennymi tubers. Gërmoj se pas fillimit të lulëzuar bimët, kur e lë më të ulët pozhelteyut dhe ju mund të merrni së paku 200 g gungë me shkurre. T. ..

... Enyh viral sëmundjeve, janë në lartësinë 15-20 cm herë të dytë clones vlerësuar gjatë burbuqe - çel me materiale për shërim serodiahnostiki për identifikimin e bimëve, Ur ...

... Lë tyre. Furçë e parë e një letër të mëtejshme 9-12 - nëpërmjet 3-5 sheets. Kushch të fuqishme, por shkalla e lulëzuar plodoutvorennya dhe ata janë më të ulta se në format determinantnyh, i zgjatur në kohë. U rrit ...

... Këmbët faza: daljen e stairs, letrën e parë të vërtetë, dhe zgjerimi i dehur masive e rrënjëve, arsimi burbuqe, lule dhe fruta ripening formimit. Me temperatura e kushteve të favorshme dhe të vlefshme ...

Температура 9. Temperatura
(default / domate)
.... 20, 20 ... 22 dhe 24 ... 26 ° C. Në temperaturat nën 12 ... 15 ° C domate nuk ndalet në rritjen e saj dhe i lulëzuar vonuar, nën 10 ° C dhe ndaloi rritjen ekonomike. Temperaturat e Lartë gjithashtu ...

Світло 10. Lehta
(default / domate)
... kërkojnë kushtet e kohë e mirë, sidomos në fazën e hershme të rritjes dhe zhvillimit të bimëve (3 të kësaj letre, i lulëzuar). Derisa mungesa e lehta gjatë rritje formuar një farë krekosje hollë dhe të vogla ...

2 3 4 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 4 Tjetër> [fundit]>>