Keyword Search

batun


Rezultatet 1 - 10 nga 16

16 Totali i gjetur materiale.

... qepe lloje të bimëve: onions, hudhër, shallots, leeks, qepë mnohoyarusnyy, qepë-batun, qepë-shnitt, qepë-slizun dhe më të mëdha të zonës është onions (deri në 95%), pastaj ...

... Pse tokës. Për vyhonki green onions në terren duke përdorur lloje të ndryshme të gjata violine (batun, shnitt, mnohoyarusnyy) dhe mnohohnezdnye mnohozachatkovye varieteteve dhe onions, në ...

... Në formën e egër është gjetur në Siberi dhe Lindja e Largët. Në kultura ka kohë që ka qenë i njohur. Në antikitet, disa njerëz mendonin batun shenjtë bimėve dhe i përdorur në rituale fetare. Rritet ...

Харчова цінність 4. Ushqyese
(default / Batun ose Tatarka)
Produkt batuna organ në një jeshile, dmth, i ri lë të pavërtetës nga rrjedhin. E lë të ketë një shije të mprehtë dhe të shpejtë hrubeyut. Për vlerën e ushqimit e të rinjve lë batuna nuk japin lë onions

Përmbahen në batune Phytonzides kanë microbicides pronave. Ai rekomandoi në rheumatism, metabolic çrregullim, aktivitetet e mëlçisë, trashje, gurët në veshka, përdhes. Net

... Istyu flower arrows palidhur njëri-tjetrin. Së bashku ata i ngjajnë një kaçubë madh. Në vitin e mbjella batun zorr arrow. Kur perezimovke ajrore të pjesëve të bimëve dhe të gabuar bulbs larg ...

Сорти 7. Terezi
(default / Batun ose Tatarka)
Big disavantazh në rritje batuna - pothuajse të mungesës së plotë të varieteteve të përshtatura për kushtet specifike. Forma të ndryshme e tyre ndryshojnë në morphological (fuqi, numri dhe ngjyra e lë, shkallën e g

Lartë jep mund të merret në batuna mbrojtur nga erërat e ftohta dhe e zbutur fusha, strukturore, vysokoplodorodnyh, të mesëm dhe të lehta përbërjen mekanike, vetëm i njomë, nezaplyvayu

... G sfatu 300-400, 100-150 g e kalium nitrat dhe amoniumi 150-200 g per 10 m2 (më e mira në pranverë të vitit të mbjella para). Sipas batun freskëta mund të bëjë të plehut organik, ndryshe nga onions. Një e mirë pleh për batun - pta ...

... E cila ndihmon në luftimin e rroba zije, si shkallë e onions duket më parë. Batuna njom me farë zgjidhje në 0.1% në sirchanokysloho mangan (në 9-10 h) gjithashtu rrit kulture gjelbër. P. ..

2 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 Tjetër> [fundit]>>