Keyword Search

patëllxhan


Rezultatet 1 - 10 prej 24

24 Totali i gjetur materiale.

... Dhe në të njëjtën sëmundje të dëmtuara dhe të njëjtën dëmtuesve. Nuk është e mbjellë pas domate, peppers, patëllxhan, dhe në afërsi të tyre. Patate nuk janë rritur në ASW aftėsinė ecin ...

... Herë, dhe në 100% m ob'edanii lë - 6-8 raz.Zhuk në Kolorado - një e keqe e të rrezikshme patate, domate, patëllxhan paslenovyh dhe bimë të tjera. Kafshë e dëmshme në shkallë të ndryshme, pothuajse të gjithë territorin e populluar ...

... Kjo e bimėve urazhuyetsya njëjtën dëmtuesve dhe sëmundjeve të dëmtuara të njejta si patate, piper, patëllxhan, kivi fruta dhe duhanit. Nga sëmundja e mbetur në tokë për disa vjet. Prandaj domate Roa ...

... Plotrebovatelnoho dhe vlahotrebovatelnoho bimë paslenovye familjes. Në vendet me një klimë të butë me të ngrohtë patëllxhan kultivuar si një fabrikë rassadnym mënyrë. Vjen nga rajonin verior ...

Харчова цінність 5. Ushqyese
(default / patëllxhan)
Patëllxhan frutat janë kryesisht ushqime vlera e perimeve është një nga kryesore të lëndëve të para për industrinë e canning. Në shkrim duke përdorur fruta off rozvynuvshy nën ato

Dieteticieneve patëllxhan japë vlerësimin më të lartë në mesin e të tjera të perimeve. Sistematik i përdorimit të tyre ka vlerë mjekësore, si dhe promovimin e reduktimit të gjakut cholesterol, për të mbrojtur kundër përdhes, pengon zhvillimin

... Dhe një shumëllojshmëri përkasin në perëndim të Azisë subspecies e dy varieteteve - bullgare dhe evropiane. Patëllxhan një barishte, dhe në kushte tropikale rritet për aq kohë. Root në sistemin e Buckley ...

Assortment e vogël patëllxhan, Ukraina zoned të tre klasë e mesme - F1 Adonijah, diamante dhe Donetsk, dhe një pjesë më e mirë në mes hibride - F1 Fabina (Francë). I ushqyer rusisht

Në teknologjinë e patëllxhan është një shumë të përbashkët me domate dhe e ëmbël piper. Bimët imponojë kërkesat për rritjen e ngrohjes, lagështi dhe tokës pjellorisë, kanë një periudhë të gjatë në rritje

Tokë e lëruar në mënyrë të konsiderueshme nën patëllxhan ndryshme nga trajtimin e domates dhe piper. Komplot të përpunimit të fillojnë në vjeshtë, menjëherë pas korrje paraardhësve. Një komplot organike të minave dhe të bëjnë

2 3 Наступна > [Остання] >> <<[First] <Previous 1 2 3 Tjetër> [fundit]>>