Tharje

Fruta, larje semenostsy atëherë hiqni tournedos. Blanshyruyut feta peppers në ujë e zier 2-3 minuta. Tharëdiell ose në furrë në një temperaturë jo më të larta se 60 ° C. ëmbël piper të thata dhe të mprehta.

Recommended lexuar

 
«Riciklimit Kriposje »