Processing

Së bashku me shumë receta për gatim ndryshme enët e ëmbël piper frutat janë mënyra të ndryshme, e riciklimit. Frutathata, të ngrijë, solyat, për llogari, Marino, të përgatisë havjar, pure, paste, etj konservuar, i bërë nga fruta të pjekur, dhe janë më tërheqës rritjen e kërkesës.

Ky frut i ëmbël piper është përdorur shpesh në industri dhe në shtëpi canning për pastes ndryshme që janë përdorur si additives për pasurimin e ushqimit me vitamina dhe duke u dhënë atyre një disa ngjyra dhe qëndrueshmëri. Përveç kësaj, piper pronar i fabrikës së konservimit fruta, ju mund të shkurtohet ose feta gjysmake, dhe është përdorur gjerësisht si snack ushqime ose produkte. Vlera më e madhe për qëllimet e varieteteve dhe hybrids me një maksimum masive fraksion perikarpiya në fruta, e cila është e vendosur nga trashėsia mur dhe madhësia semenostsa.

Të thata, të ngrira ose fruta të përpunuara piper produkt të mbajë një kohë të gjatë. Kjo lejon përdorimin e erëz në ushqim në dimër dhe pranverë, dhe kështu në një masë për të përmbushur nevojat e në trupin e njeriut vitaminat.

Recommended lexuar

 
«Storage Tharje »