Preservable

Megjithatë, më i madh me fruta të dendura brumë lavazhi, e pastër dhe stemmers pasardhësit blanshyruyut në ujë e zier 2-3 minuta dhe menjëherë vendoset në ujë të ftohtë. Pastaj nënshkruajë në bankat vertikalisht, pak uschilnyvsya që do të vijnë mbi (70% e vëllimit), me fundin e saj të mprehtë e frutave është lart, pastaj poshte. Banka përmbajnë mbushur oqean (1 litër ujë i njelmët 50 g) dhe shtoi se banka litra 1 lugë gjelle 9% e uthull ose 3 g e citric acide. Ju nuk mund të përgatisin kripos ujit, dhe të lëng domate, pastaj shtoi acid nuk është e nevojshme. Mbushur pasteryzuyut bankat në një temperaturë prej 80 ... 85 ° C: litër - 25, dvolitrovyy - 30 min.

Recommended lexuar

 
«Pickling Harvest »