Figura riprodhohet elita

Në bazë të elitës clones rritur në modelin e mëposhtëm: 1-vjeçare - zgjedhja e clones (çerdhe luajë materiale rimëkëmbjen dhe zgjedhja e clones), 2 - fidanishte test clones, 3 - fidanishte super-superelity 4 th & mdash; fidanishte superelity 5-vjeçar - SHBA elitare. Për 100 ton elita clones zgjedhura 1000-1200, dhe në aplikimin e metodës klubnevyh njësive 600 - 800 clones. Njësi Klubnevaya - ajo kluben, prerë në disa pjesë, secila me 2-3 sytë dhe peshėn e jo më pak se 30-45 m.

Recommended lexuar

 
«Lukuni fillestare farë Sortosmena, sortoobnovlenie »