Ruajtje

Para se të mund të acar vykopaty off frytet e bimëve dhe e kapem fort me rrënjët në plevicë ose në verandë. Kjo është frut gradualisht të pjekur. Rritja e temperaturës në 25 ... 30 ° C promovon e tyre të shpejtë dozarivaniyu.

Fruta frut kivi janë të jashtëzakonshme lezhkostyu. Off shëndetshme frutave mund të ruhen deri në pranverë, të pjekur dhe të shëndoshë, të mbledhura në të thatë motit - brenda 1-2 muaj në një temperaturë të + 1 ... 4 ° C. Chehliki frut nuk është hequr.

Recommended lexuar

 
«Riciklimit Harvest »