Lëvrim dhe aplikimin e plehrave organik

Ground procesi në vjeshtë si dhe për të tjera paslenovyh bimë. Tokën e zezë të rënda në një thellësi prej 25-27 perekopuyut dhe të lehtë supischani - në 22-25 cm më i vogël me komplote vjeshtë kontribuojnë 40-60 kg për 10m2 e plehut organik, dhe në pranverë ose në vjeshtë - 200-300 g kalium kripë, 300 - 600 - superfosfat, 250 g e amoniumi kg nitrat dhe 10/14 e hirit nga 10 m2. pranverë pasi snowmelt, por shtresa e lartë e tokës prohriyetsya dhe pak pidsohne transmitting ryhlennya grabujë dore dhe kultivues të një thellësi prej 8-10 cm në të mbjella dhe fara 12/14 cm në ulje farë.

Recommended lexuar

 
«Mbjella dhe mbjellje Akomodimi në vendqëndrim »