Farë

Teknologjia për fizalis pasardhësit e ngushtë të teknologjisë ushqimore për qëllime të prodhimit. Para mbledhjes së frutave janë varietetet prochystky hiqni jokarakteristik bimë. Mbledhja e frutave të fillojnë me fillimin e pjekurisë biologjike kur bëhet tipike për këtë klasë ngjyrosje. E para pemë dostyhayut gjenden në nivelet më të ulëta, atëherë më të lartë. Për një të tretën e plotë e pasardhësit e bimëve verhivok shkurtoj.

Rregullt mbledhin frutat, duke shmangur osypannya e tyre në terren. Megjithatë, kjo nuk do të bëjë pas shiut, si chehliki thatë dhe mund të fillojnë të dobësohem. Pas korrje frutat e tyre të zhvillohen në dozarivanie 10/15 ditë. Farërat dallojë shkurtuar nga plotësisht pjekur fruta. Eksodi fara e frutakivi meksikan 0,7-2%. Prolificness 20-50 gram fara me 10 m2. Pesha 1000 nasinyn 1,2-1,5 g pasardhësit mbajë ngjashmëri 5 vjet.

Farërat fizalis duhet të përmbushë GOST 2240-93: pastërtisë klasa reproduktsiynoho pasardhësit e parë dhe të dytë kategori - të paktën 98% ngjashmëri - së paku 75% lagështi - jo më shumë se 11%.

Recommended lexuar

 
«Ushqyese