Pickling

Marinovat kivi frut mund të jetë së bashku me të. perimeve të tjera ose veçmas. lëng barishtesh fruta në ujë, ftohur, të paketuara në bankat, në pjesën e poshtme të vendosur më parë 2-3 karafil, një pjesë e spec djegës dhe 1 bay leaf. Për të bërë marinadnoy derdhje 1 litër ujë të marrin 2 teaspoons prej 8% uthull, 50 g kripë dhe sheqer i frutave dhe i mbushur bankat. Pastaj e bankave vihet në tenxhere me ujë (në plichok) mbulojnë kallajis lids tyre (nuk mur) dhe mbajtur në ujë në vlim ulët pan 10 minuta. Pastaj hequr bankat, i mbyllur fort duke përdorur makinat zakochuvalnyh manual kthyer kokëposhtë dhe ftohur.

Në 10 kg fizalis shpenzuar: 200 ml 8% e uthull, 5,3 litra ujë, 2.5 kg sheqer, 30 g nemolotoy kanellë, karafil 10 g, 12 g të ëmbël piper (bizele).

Recommended lexuar

 
«Jam Kriposje »