I kripur prekur qepë

Nëse qepë zhezhitje filloi të pyes veten sheykovoy, e thjeshta për të ruajtur rrugën e saj të ruajtjes: zasolkoy paperpunuar onions. Bulbs e jashtme e lëkurës në rreshtave vënë në një enamelware të pastër, i mbushur me kripë zgjidhje (700 g nga 10 litra ujë) dhe për të ruajtur në një temperaturë prej 2 ... 4 ° C. Si rezultat, ndalesa e përpunimit të mëtejshëm kalb. Në këtë temperaturë për të mbajtur në korrik onions, dhe ai ruan shijen e tij karakteristike, aroma e ngjyra.

I kripur green onions

Perebyrayut green onions, që ndan të vdekurit, të rënda, të dëmtuara dhe mekanikisht e lë, pastaj atë e larë, grij 2,5-3 cm i gjatë dhe i dendur i ambalazhuar në një fuçi, duke shtuar allspice, bay leaf, thatë kripë Peresyp i kuzhinës (5 -- 7% e të gjelbër). Legen rrethit të mbyllura, të cilat bëjnë presion. Pas 2-3 javësh, green onions gati për tryezë.

Recommended lexuar

 
«I kripur Tharje »