Presowing lëvrim

Në verë dhe në fillim të pranverës bor grabujë parcela të tokës, duke e bërë mineral plehrave (në qoftë se nuk bëhen në vjeshtë), pastaj kultivimi i dorës kultivator, janë të mbjella prikatyvayut dhe pasardhësit e chornushka. Kur onions rritje nga fushë sevka përsëri kultivuar, me feta tyapkoy rruvijë dhe një gjel.

Recommended lexuar

 
«Aplikimi i plehrave Përgatitja e farës për mbjellje »