Terezi

Regjistrin e varieteteve të bimëve të Ukrainës përfshin dimrit hudhër varieteteve: Udhëheqësi, vela, Ray, Prometeu, Saki, Shën Sofia, Spas, Starobilsk lokale, ukrainisht bardhë, violet Kharkov, jubile hribovskiy. Në to, rozmnozhuyut lokale dhe format e popullore zgjedhje.

Në Federatën Ruse të shtetit të përfshirë në hudhër varieteteve: dimër të lashtat, në fillim të sezonit, arrows - Vjeshtë; nestrelkuyuschiesya - të gjerë, të mesëm, arrows - Alcor, Dubnovsky, Dungan vend, Komsomolets, vela, Peter, Siri 10, Skif, jubile hribovskiy; nestrelkuyuschiesya - Novosibirsk dhe Midis të tjerash yaroho hudhër nestrelkuyuschiysya klasë të mesme në rritje dhe Hafuriyskiy srednepozdnie - Aleysk, Olginskaya dhe Sochinskiy 56.

Recommended lexuar

 
«Akomodimi në zonë Morfobiolohicheskie veçori dhe kushteve mjedisore në rritje »