I kripur arrows

Nga një feta qepë rinjve arrows gjatesi prej 15-20 cm, dhe e larë blanshyruyut në ujë e zier 2 minuta, ftohën në ujë të ftohtë. Shpejt ujë i kripur: 1 litër ujë 50 g kripë, 50 g të frutave dhe kokrra të kuqe uthull (ose 25 g të table), vlim dhe ftohën atë. Përgatitur arrow shenjë në anije, i mbushur det në mënyrë që ajo ishte në 8-10 cm mbi nivelin e lartë të mbulojë prokipyachennoy holstinoy, ajo vihet pjatë e vogël prej druri ose rrethit dhe ngarkesave. Qëndroni në një vend të ngrohtë për të filluar fermentimi, pastaj vihen në frigorifer ose bodrum. Koha e

kohë të shtoni prokipyachennyy e dobët dhe e ostuzhennyy kripos arrows hudhër të gjithë kohës janë në të. Kur është fermentimi i plotë, hudhër ukuporivayut të bankave më parë prosterilizovav tyre 10/15 min.

Recommended lexuar

 
«E origjinës dhe të shpërndarjes Pickling Zubkov »