Processing

Në fillim të verës në kopsht një i ri hudhër. E tij dhe e lë rrjedh - një salcë e dobishme dhe të shijshme për darkë. Totali i ruajtur hudhër 2-3 javë perime të buta dhe plot lëng. Kur të formohet llambë me dhëmbët, le të bëhet e vështirë dhe e verdhë. Mos miss momentin e korrje gjelbër në dyqan.

Recommended lexuar

 
«Pickling arrows Magazinimi »