Pickling arrows

Shkurtojë duart, cipë e tyre,, larje me feta copë gjatësi 10 cm blanshyruyut në ujë e zier 1-2 minuta, menjëherë ftohur në ujë të ftohtë. Pastaj, të paketuara në ngushtë nga bankat e nxehtë dhe i mbushur mbushje (90 ... 95 ° C). I mbuluar kurorëzon, bankat sterilizuar me ujë e zier ulët: një gjysmë litër - 5 min, njëlitërsh - 8-10 min, dhe menjëherë mur.

Për të mbushur me ujë tretet në kripë dhe sheqer, duke e çuar në një çiban, vlim 2-3 minuta. Kur i valë, shtoni uthull. 1 litër e ujit janë 1/5 tablespoons kripë, 2 tablespoons sheqer, 100 g 6% e uthull.

Recommended lexuar

 
«Pickling Zubkov Riciklimit »