Varieteteve dhe hybrids

Assortment e vogël patëllxhan, Ukraina zoned të tre klasë e mesme - F1 Adonijah, diamante dhe Donetsk, dhe një pjesë më e mirë në mes hibride - F1 Fabina (Francë).

Në Federatën Ruse, por këto hybrids e varieteteve dhe patëllxhan, rritet: herët - Aleksis, banane, kuartet, Lebedinsky (frutabardhë), F1 Madonë, Snow, i purpurtë mrekulli, F1 Ekavi; mesme - Albatross, Astrakom, Batayskiy, Orioni F1, F1 Palkin, F1 Ping Pong, Solaris, etj

Recommended lexuar

 
«Morfobiolohicheskie karakteristikat dhe kushtet e mjedisit në rritje Akomodimi në vendqëndrim »