Processing

Në përgatitjen e patëllxhan havjar, ata farshyruye, Marino, skarës feta (një e qindta), e tharë, në fuçi solyat dhe bankat, të bëjnë produktet e tjera. Marinadë eggplants zëvendësues në jug të kripura mushrooms. Në të vogla të ziera frutat janë në Kaukaz bllokim. E frutave mund të jetë i gatuar patëllxhan vzapas shumë e shijshme enët. Ajo duhet të mbahet mend se për të freskëta, të shëndetshme, undamaged, të pastër dhe e larë eggplants.

Recommended lexuar

 
«Rritje i mbrojtur tokësor Parapaketoj e patëllxhan »