Farë

Për pasardhësit qëllime komerciale në ulje të lërë disa (2 ose më shumë) bimëve, të cilat i kanë formuar shëndetshme me fruta e tipare tipike të këtij ndryshme. Mbledhjen e tyre biologjike pjekurisë kur frytet e përshtatshme të bëhet color (gri-jeshile, buru, ose të verdhë, ndonjëherë me chlorosis) dhe pasardhësit e zatverdevayut.

Kur patëllxhan farë për pasardhësit e cilësisë në një fabrikë në rritje lë vetëm një vezore, e cila u formua nga i dyti flower. Other embrion nga e para dhe e mëvonshëm lule hequr. Fruta të pjekur rreth dy muaj. Nëse ata nuk mund të trajtojë në terren të hapur apo të ftohtë vyzrity ardhur më herët se zakonisht, atëherë bushes uteplyat atyre një qese plastike në mënyrë që brenda ishte shtresa e ajrit.

E frutave mund të jetë pjesërisht dozarivat në dhomë.

Me plotësisht të pjekur pulpë frutash e shkëputur dhe e vendosi në një kavanoz, ku ajo duhet të perebrodyla brenda 3 ditëve. Pastaj, me farë dhe i larë e tharë në kushtet natyrore. Malosochnye fruta në dozarivanii tkurret. Në këtë rast, ata prenë disa particles hequr fara dhe e thate. Ata janë në fruta janë vetëm gjysma e lartë dhe në fund (në fron) zakonisht nuk është ajo. Një frut jep 1 - 1,2 g e fara. Prolificness farë është 400-450 h/10 m2. Shitore fara pako në letër. Sipas GOST 2240-93 reproduktsiynoho ngjashmëri fara patëllxhan kategori parë dhe të dytë duhet të jetë së paku 70%, vlerësohet pastërtisë - 97% dhe lagështia - jo më shumë se 11%.

Recommended lexuar

 
«Transplanting dhe mbjellje